İDARİ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ

İDARİ PERSONELİN EĞİTİM ALMA  HAREKETLİLİĞİ

Yüksek Öğrenim personeli için hareketlilik projesi yurt dışında paydaş bir Yüksek Öğretim Kurumu'nda ders verme ve/veya (akademik olmayan) idari personel için eğitim alma hareketliliğini içerebilir.

Eğitim faaliyeti, Yüksek Öğretim Kurumu personelinin yurt dışındaki eğitim etkinlikleri (konferanslar hariç) ve iş başı/gözlem dönemleri /paydaş bir Yüsek Öğretim Kurumunda veya yurt dışında başka bir ilgili kuruluşta eğitim şeklinde mesleki gelişimini destekler.

Eğer ders vermekle yükümlü akademik personel iseniz ve yurt dışında ders verme faaliyetinden faydalanmak istiyorsanız lütfen "Ders Verme Hareketliliği" sayfamıza göz atınız.

Not: Yukarıda sunulan bilgi notu, Avrupa Komisyonu web sitesinden bir alıntıdır. Tam metin için lütfen buraya tıklayınız
Daha fazla bilgi için, lütfen Türk Ulusal Ajansı'nın web sitesini ziyaret ediniz.

Daha fazla eğitim fırsatı yaratmak için konsorsiyum ortaklıkları kurulmuştur. Daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi'nde ders vermekle yükümlü Akademik Personel iseniz KA 103 ve KA 107 programları için "Giden Akademik Personel" bölümüne göz atınız.

Yurtdışında öğrencilerin öğrenim hareketliliği hakkında daha fazla bilgi edinin:

→ Uygulama kriterleri nelerdir?
→ İkili anlaşmalara göz atın
→ Seçim takvimini kontrol edin ve başvurunuzu yapın.
→ Seçildikten sonra ne yapmalı?
→ Yanınıza almanız gereken belgeler
→ Hacettepe'ye döndüğünüzde ne yapmanız gerekiyor?

Ayrıntıları görmek için faydalanmak istediğiniz hareketlilik programını seçiniz:

Program detayları için butona tıklayınız.

Program Ülkeleri listesine bakınız.

Program detayları için butona tıklayınız.

Mevcut konsorsiyum ortaklıklarını incelemek için tıklayınız.

Program detayları için butona tıklayınız.

Ortak Ülkeler listesine bakınız.

Yurt dışındaki kurumlardan gelen akademik personel daha fazla bilgi almak için ilgili programın "Gelen Akademik Personel" bağlantısını inceleyebilirler.

→ Hacettepe'ye gelmeden önce ne yapmalısınız?
→ Hacettepe'ye geldikten sonra ne yapmalısınız?
Dersler ve ders içerikleri
Bölüm/Fakülte/Enstitü/MYO Erasmus+ Koordinatörleri
Hacettepe Üniversitesi'ni tanıyın
Sanal panoramik kampüs turu